E tréner program Győrben

E tréner program Győrben

2014. Február 17.

Takács Viktornak hívnak és a Magyar Testnevelési Egyetemen végeztem először 2010 rekreáció, majd 2012-ben sportturizmus szakon.

Az egyetem első éve óta dolgozom személyi edzőként, 2 éve pedig csoportos (crossfit) jellegű edzéseket is tartok Győrben a Yakuza fitnessben, valamint nyáron kint a szabadban. Számos sportban kipróbáltam már magam. Közel 10 évig voltam a kajak-kenu válogatott tagja, kenu páros 1000 m-en az Európa-bajnoki dobogó második fokáig jutottam. 2010-ben a sportág vadabbik szakágában, a raftingban végre sikerült a dobogó tetejére állnom az olaszországi Európa-bajnokságon.

Azóta hobbiszerűen triatlonozom, 2013-ban az Advencsör Győr váltójának tagja voltam a nagyatádi Iron man versenyen.

személyi edzés Győrben!

A sportmúlt, a tanulás és a tapasztalat komplexe miatt az emberek hisznek az általam összeállított edzésekben és látványos eredményeket érnek el mind az izomtömegnövelés, mind pedig a fogyás területén.

Az edzés mikéntje mellett nálam kiemelkedő figyelmet kap a táplálkozás. Irányelvek lefektetésével vagy akár konkrét étrend összeállításával segítem vendégeimet a céljaik elérésében. Arra viszont senki ne számítson, hogy a TV előtt ülve lehetséges fejlődni!

Fejlődés = (edzés x edzés x edzés) / táplálkozás. A többi út inkább előbb, mint utóbb egészségkárosodáshoz vezet! Nem érdemes kockáztatni!

Tetszett, amit olvastál? Eddz velem, vagy kövesd az általam összeállított edzéstervet és étrendet.

Elérhetőségeim: outdoorsuli@gmail.com +36 70 565 01 70