Borban pácolt máj roston sütve

Borban pácolt máj roston sütve

Hozzávalóidhoz válaszd a minőséget:
fehérbor, fokhagyma, őrölt majoránna,
Elkészítés:

A borba beleteszem a szétnyomott fokhagymát és az őrölt majoránnát. Felszeletelem a májat, és a páclében 6-8 órán át hűtőben érlelem. Sütés előtt kiszedem a májat a pácléből, és lecsepegtetem. A májszeleteket lehet sütni öntött vaslapon vagy rostélyon faszénparázs felett, és lehet teflon serpenyőben is. Az ételt csak a tányéron sózom meg, mustárt, salátát kínálok hozzá.


Kalória: 450 kcal / adag
Ekészítési idő: perc

Hozzávaló Mennyiség
sertésmáj 60.00 dkg
fehérbor 3.00 dl
fokhagyma 1.00 gerezd
őrölt majoránna 0.00 ízlés szerint
1.00 kávéskanál