Brokkoli saláta YASO szójával

Brokkoli saláta YASO szójával

Hozzávalóidhoz válaszd a minőséget:
csirkemellfilé, yaso, tojás, olívaolaj, , krémsajt, tejföl, majonéz, brokkoli
Elkészítés:
A csirkehúst, YASO-t és a kiválasztott zöldséget olívaolaj, fűszersók és víz keverékében megpároljuk. Közben a tojást megfőzzük (a vízbe tegyünk kevés sót, könnyebb leszedni a tojás héját).

Miután a csirkehús megpárolódott, hagyjuk kihűlni. Közben elkészítjük a mártás alapot. A csirkehús pároló levéből 3-4 evőkanálnyit egy tálkába teszünk és hozzáadjuk a krémsajtot. Ezt pár pillanatra mikrohullámú sütőbe tesszük, amíg a sajt meg nem olvad.

Hozzáadjuk a tejfölt, és a light majonézt. Ezt a masszát alaposan elkeverjük, majd félretesszük. A csirkehúst, a főtt tojást és a párolt zöldséget ízlés szerint felaprítjuk, összekeverjük és nyakon öntjük a sajtos masszával, de előtte belekeverjük a YASO-t. Pár csepp citromlével ízesítve, kicsit lehűtve fogyasztható.


Kalória: 344 kcal / adag
Ekészítési idő: perc

Hozzávaló Mennyiség
csirkemellfilé 100.00 g
yaso 50.00 g
tojás 1.00 db
olívaolaj 1.00 kiskanál
1.00 csipet
krémsajt 1.00 kiskanál
tejföl 1.00 evőkanál
majonéz 1.00 ízlés szerint
brokkoli 1.00 fej