Csirkemellfilével és YASO szójával töltött avokádó

Csirkemellfilével és YASO szójával töltött avokádó

Elkészítés:
Az avokádót hosszában kétfelé vágjuk, magját eltávolítjuk, húsát kikaparjuk és megöntözzük citromlével. Összekeverjük a majonézt, hagymát, zellersót, fokhagymaport, borsot, majd a csirkével, YASO-val és az avokadó húsával együtt alaposan összedolgozzuk.

A tölteléket visszatöltjük a kikapart avokádókba, megszórjuk reszelt sajttal. Kb. 180 fokos sütőben egy kis vizet aláöntve 15 percig sütjük, amíg a sajt rá nem olvad. Ha kész, még melegen megszórjuk snidlinggel.


Kalória: 204 kcal / adag
Ekészítési idő: perc

Hozzávaló Mennyiség
avokádó 3.00 db
bio citromlé 6.00 evőkanál
majonéz 1.50 dl
vöröshagyma 1.00 db
1.00 kiskanál
fokhagyma 1.00 gerezd
őrölt bors 1.00 kávéskanál
csirkemellfilé 100.00 g
YASO 100.00 g
kecskesajt 120.00 g