Gombás lecsó csirkemellcsíkokkal

Elkészítés:
A szalonnát a csirkemellel és a hagymával megpirítjuk extra szűz olívaolajon. Megszórjuk pirospaprikával, rátesszük a gombát, megsózzuk és saját levében, fedő alatt addig pároljuk, amíg zsírjára sül. Hozzáadjuk a zöldpaprikát, néhány percig fedő alatt pároljuk, majd végül beletesszük a paradicsomot. Fűszerezzük ételízesítővel, petrezselyemmel, fokhagymával, sóval, borssal és készre főzzük. Négy pohár vörösborral teljes Zona diétás menü.

4 adag = személyenként 3 blokk


Kalória: 340 kcal / adag
Ekészítési idő: perc

Hozzávaló Mennyiség
pritaminpaprika 450.00 g
csiperkegomba 200.00 g
vöröshagyma 2.00 fej
paradicsom 600.00 g
szeletelt bacon 50.00 g
csirkemellfilé 350.00 g
fűszerpaprika 1.00 evőkanál
petrezselyem 1.00 csomag
fokhagyma 1.00 gerezd
olívaolaj 4.00 dl
vörösbor 4.00 pohár