Karfiolos püré YASO szójával

Karfiolos püré YASO szójával

Hozzávalóidhoz válaszd a minőséget:
Karfiol, YASO, vaj, tejszín, , őrölt bors, szerecsendió
Elkészítés:
Sós vízben megfőzzük a kis fej karfiolt és a YASO-t. Lecsöpögtetjük róla a vízet, összetörjük és hozzáadjuk a vajat és a tejszínt.
Sózzuk, borsozzuk, szerecsendióval megszórjuk és kikeverjük (tejszín mellett vagy helyette tejfölt is lehet használni).


Kalória: 107 kcal / adag
Ekészítési idő: perc

Hozzávaló Mennyiség
Karfiol 1.00 fej
YASO 150.00 g
vaj 2.00 evőkanál
tejszín 2.00 evőkanál
1.00 ízlés szerint
őrölt bors 1.00 ízlés szerint
szerecsendió 1.00 ízlés szerint