Omega 3 zsírsav - Halolaj - Kapszula

Omega 3 zsírsav - Halolaj - Kapszula

Termék megvásárlása
Termék ára: 8 738,-
Akciós ára: 7 864,-
Leírás:

Omega-3 zsírsavakat
(EPA+DHA) tartalmazó étrend-kiegészítő KONCENTRÁLT ÉS DESZTILLÁLT – OMEGA-3 zsírsav 75%

Az OMEGA 3 RX északi tengeri halolajból származó, molekuláris desztillációval előállított Omega-3 (EPA+DHA) zsírsav-koncentrátum. Az eikozapenténsav (EPA) és a dokozahexénsav (DHA) hozzájárulnak a lipid-anyagcsere szabályozásához; az OMEGA 3 RX fogyasztása akkor ajánlott, ha a táplálkozással bevitt fenti zsírsavak mennyisége alacsony.

Ebben a termékben az EPA+DHA omega-3 zsírsavak százalékos aránya 60%, miközben az omega-3 zsírsavak teljes mennyiségének százalékos aránya 75%.

Ezzel garantált a termék maximális hatékonysága.Könnyű a használata. A kapszuláknak nincs utóízük és könnyen emészthetők, mert az EnerZona Omega 3 RX telített zsírsav hányada alacsony (ezzel szemben a nyers halolaj vagy a gyengébb minőségű halolajok ezeket jelentős mennyiségben tartalmazhatják).

Tiszta. Szemben más fajtájú halolajokkal az EnerZona Omega 3 RX mentes azoktól a szennyező anyagoktól, melyek a tengeren és a táplálkozási láncon keresztül a halakba juthatnak, és amelyeket így a halak, mint az olaj alapanyagai, tartalmazhatják.

Érintetlen és stabil. A halolaj általában romlékony. De az EnerZona OMEGA 3 RX kinyerésének technológiája lehetővé teszi, hogy egy érintetlen, nem oxidált halolajat kapjuk, mely megtartotta az összes olyan pozitív tulajdonságát, mellyel természetszerűleg rendelkezik.

A minőséget az IFOS tanúsítja. Az EnerZona Omega 3 RX magas minőségi szabványát az International Fish Oil Standard (IFOS) tanúsítja a legmagasabb elérhető pontszám kitűntető odaítélésével. Ezt a nemzetközileg elismert tanúsító programot egy független szervezet végzi. Ez abból áll, hogy értékelik az omega-3 zsírsav koncentrációját, a tisztaságot (szennyező anyagoktól való mentességet) és az oxidáció fokát.

Mindez a Vilálegészségügyi Szervezet (WHO) és az olasz Nemzeti Kutatási Tanács [Council for Responsible Nutrition] (CNR) definiált ktritériumainak alkamazásával történik. A tanúsítvány nem csak a törvényes előírások betartását garantálja, hanem jelzi egy sokkal szigorúbb szabvány önkéntes alkalmazását, melyet a világpiacon csak a legjobb termékek érhetnek el.

Az organoleptikus értéket ezzel szemben a FAST-index, egy új minőségmérték tanúsítja. A könnyű emészthetősége mellett az EnerZona Omega 3 RX-nek az az előnye, hogy nincs halíze. Manapság az íz és a minőség egy szabadalmaztatott elemző technika segítségével mérhető: a FAST-index-szel. Az alacsony FAST-index-értékek garantálják, hogy a kapszula bevétele után nem jelentkezik a halra jellemző utóíz.

Alkalmazás: napi ajánlott mennyiség 2-4 kapszula. 4 kapszula tartalma körülbelül 2,5 g hosszú láncú Omega-3 zsírsavnak (EPA+DHA) felel meg. A javasolt napi adagot ne lépje túl. A terméket gyermekektől elzárva tárolja! A termék nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet, valamint az egészséges életmódot.

Összetevők: Standardizált halolaj Omega-3 (75%); étkezési zselatin, stabilizátor: glicerin; antioxidánsok: E-vitamin (alfa-tokoferol szójából), aszkorbil-palmitát, rozmaringkivonat.

Nettó tömeg: 160 g = 120 kapszula

Fénytől és hőtől védett helyen tartandó.


Kalória: 10 kcal / adag

Átlagos tápérték adatok Mennyiség / adag
Fehérje 0.88 g
Szénhidrát 0.45 g
Telített zsírsavak 0.12 g
Egyszeresen telítetlen zsírsavak 0.46 g
Többszörösen telítetlen zsírsavak 3.42 g
EPA Omega 3 zsírsavak 1.60 g
DHA Omega 3 zsírsavak 0.80 g
Egyéb Omega 3 zsírsavak 0.60 g