EPA Omega 3 zsírsavak

EPA Omega 3 zsírsavak

Az Omega-3 EPA készítmény többszörösen telítetlen zsírsavakban gazdag halolajból készül. Számos növény olajos magja is jelentős forrása a többszörösen telítetlen zsírsavaknak, de csak a halolaj tartalmazza az omega-3 zsírsavak közé tartozó EPA és DHA zsírsavakat. Az EPA és DHA hozzájárul a vér normál triglicerid szintjének megtartásához, az egészséges szívműködéshez és a normális véralvadás fenntartásához.
A telített zsírsavak többszörösen telítetlenekkel való helyettesítése kedvezően befolyásolja a vér összes, és LDL-koleszterin szintjét.

A rendszeres, heti kétszeri, halfogyasztással elérhető e zsírsavak napi ajánlott bevitelének biztosítása. A halat nem kedvelők, vagy azok számára, akik nem jutnak hozzá a halhoz, illetve akik törődnek szívük és keringési rendszerük egészségével, megoldás lehet a halolaj tartalmú étrend-kiegészítő készítmények fogyasztása.
Az E-vitamin antioxidánsként védi a halolajat, a többszörösen telítetlen zsírsavakat a szabad gyökök károsító hatása ellen, így járul hozzá a sejtek normál működésének megőrzéséhez.

Támogatja szervezetünk védekező rendszerének megfelelő működését.