Rakott brokkoli YASO szójával

Rakott brokkoli YASO szójával

Hozzávalóidhoz válaszd a minőséget:
őrölt bors, brokkoli, vaj, , csirkemellfilé, YASO, vöröshagyma, túró, kefir, tojás, kecskesajt
Elkészítés:
1 liter vizet a sóval felforralunk és a brokkolit torzsástól puhára főzzük. Egy közepes tepsit kikenünk vajjal, majd lerakjuk a brokkoli rózsáit.

Pépesítjük a torzsát, majd hozzáadjuk a hagymán megpirított YASO-t és húst, a tejfölös túrót, tojást, kefirt, sót, borsot. Ezt a masszát rákenjük a brokkoli rózsákra, ráreszeljük a sajtot és 220 fokon 5-10 perc alatt megsütjük.

Finom diétás recept, mellyel könnyedén tartható az elkezdett diéta! Diétázz okosan! Főzd meg könnyedén a napi diétás ebéded!


Kalória: 207 kcal / adag
Ekészítési idő: perc

Hozzávaló Mennyiség
őrölt bors 1.00 ízlés szerint
brokkoli 1.00 kg
vaj 1.00 evőkanál
1.00 evőkanál
csirkemellfilé 300.00 g
YASO 200.00 g
vöröshagyma 50.00 g
túró 125.00 g
kefir 25.00 g
tojás 1.00 db
kecskesajt 80.00 g