Rakott kelkáposzta YASO szójával

Elkészítés:
A hagymát összevágjuk, teflon edényben olívaolajon megpirítjuk, a darált húst és a YASO-t a fűszerekkel ízesítve készre főzzük.

Közben a karfiolt és a kelkáposztát is megfőzzük. A kelkáposzta levelek felét a kikent tepsibe fektetjük. A főtt karfiolt belekeverjük a pörköltbe, összetördeljük és kicsit összesütjük az alapanyagokat.

A masszát a tepsibe simítjuk, betakarjuk a maradék kellevelekkel és nyakon öntjük a sovány tejfölben elkevert tojásokkal.

Közepes lángon 20-30 perc alatt készre sütjük.


Kalória: 289 kcal / adag
Ekészítési idő: perc

Hozzávaló Mennyiség
karfiol 1.00 db
kelkáposzta 1.00 db
csirkemellfilé 300.00 g
YASO 200.00 g
vöröshagyma 2.00 fej
olívaolaj 2.00 evőkanál
tejföl 2.00 dl
tojás 2.00 db
vegeta 1.00 ízlés szerint
őrölt bors 1.00 ízlés szerint
petrezselyem 1.00 csomag
kakukkfű 1.00 ízlés szerint
azték zsályamag 1.00 ízlés szerint