Sült zöldségek tojással és YASO szójával

Sült zöldségek tojással és YASO szójával

Hozzávalóidhoz válaszd a minőséget:
pritaminpaprika, cukkini, padlizsán, YASO, vöröshagyma, olívaolaj, tojás
Elkészítés:
A serpenyőbe tett olajon megfonnyasztjuk az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a kockára vágott friss paradicsomot, és a YASO-t.

A többi hozzávalót (kockára vágott zöldséget), sózzuk, borsozzuk és pici lével felöntve kb. 30 percig pároljuk. (ha van otthon friss bazsalikomlevél, szórjuk rá).

Amikor a levet elfőtte, kivajazott jénai tálba öntjük, 3-4 mélyedést csinálunk bele kanállal, amibe a tojásokat finoman beleütjük.

Forró sütőbe dugjuk, amíg a tojások meg nem sülnek.


Kalória: 245 kcal / adag
Ekészítési idő: perc

Hozzávaló Mennyiség
pritaminpaprika 1.00 db
cukkini 2.00 db
padlizsán 1.00 db
YASO 200.00 g
vöröshagyma 1.00 db
olívaolaj 2.00 evőkanál
tojás 4.00 db