Toszkán bableves

Toszkán bableves

Hozzávalóidhoz válaszd a minőséget:
olívaolaj, vöröshagyma, sárgarépa, vörös bab, spenót, , őrölt bors, kakukkfű, tejszín
Elkészítés:
A vöröshagymát aprítsuk fel, a sárgarépát vágjuk 1x1 cm-es kockákra.Az olívaolajon dinszteljük meg a zöldségeket.Öntsük fel az alaplével, és főzzük 10 percet a kevest. Ízesítsük kakukkfűvel, sóval, borssal.Majd adjuk hozzá az átmosott vörösbabot, és főzzük további 5 percet.Végül öntsük bele a főzőtejszínt, majd adjuk hozzá a megmosott spenótot.
Ha bébi spenótunk van, akkor egyszerűen csak keverjük a levesbe. Ha nagyon leveles a spenót, tépkedjük kisebb darabokra.Tálaláskor adagonként egy mokkáskanál friss citromlével még finomabbá tehető ez a leves. Fokhagymával átdörzsölt, pirítóssal fogyasszuk.

Az elkészített recept 3 fő részére elegendő!


Kalória: 278 kcal / adag
Ekészítési idő: perc

Hozzávaló Mennyiség
olívaolaj 1.00 dl
vöröshagyma 70.00 g
sárgarépa 100.00 g
vörös bab 250.00 g
spenót 100.00 g
1.00 ízlés szerint
őrölt bors 1.00 ízlés szerint
kakukkfű 1.00 teáskanál
tejszín 150.00 ml