YASO szójával és sonkával töltött gomba

Elkészítés:
A YASO®  -t és a sonkát egy serpenyőben olívaolajon sütjük, sózzuk, borsozzuk, bazsalikommal megszórjuk majd félretesszük.

Egy másik serpenyőben megpirítjuk a felaprózott póréhagymát, hagymát és kaliforniai paprikát, majd rátesszük a YASO®  -ra és felöntjük a paradicsomlével. Borsozzuk, préselt fokhagymát adunk hozzá és kb. 1/2 órát állni hagyjuk.

Az egész gombákat jól megmossuk, a törzsét levágjuk, és papírtörlővel szárazra itatjuk. Kívül-belül sózzuk, borsozzuk és mindegyik belsejébe 1-1 margarin darabkát helyezünk. Alufólia darabokat alaposan bekenünk margarinnal és ráfektetünk 8 gombafejet, majd belsejükbe belemerjük a YASO® -s keveréket, befedjük az üres gombafejekkel és alufóliával alaposan becsomagolva kb. 180 fokos sütőben 20 percet sütjük.


Kalória: 327 kcal / adag
Ekészítési idő: perc

Hozzávaló Mennyiség
YASO 250.00 g
sonka 150.00 g
olívaolaj 150.00 g
bazsalikom 10.00 szál
póréhagyma 1.00 szál
vöröshagyma 1.00 fej
pritaminpaprika 100.00 g
paradicsomlé 1.00 dl
champignon gomba 16.00 db
fokhagyma 1.00 gerezd
1.00 csipet
őrölt bors 1.00 csipet
margarin 50.00 g